NEN-EN 1993-1-10 Staal - Materiaaltaaiheid met Nationale Bijlage

De NEN-EN 1993-1-10 bevat een ontwerpadvies voor de staalkeuze met betrekking tot de breuktaaiheid en met betrekking tot de eigenschappen in de dikterichting van gelaste elementen wanneer er een aanzienlijk risico bestaat voor lamellaire scheurvorming tijdens het fabricageproces.

BRISwarenhuis

Zoek jij NEN-Normen?

Dan is BRISwarenhuis onmisbaar: de interactieve, online bibliotheek voor bouwregelgeving die de verbanden toont tussen de aangestuurde normen, relevante publicaties en bouwregelgeving. 

BRIS heeft de NEN-EN 1993-1-10 Staal - Materiaaltaaiheid in BRISwarenhuis ontsloten. De eurocodes zoals de NEN-EN 1993-1-10 zijn geïntegreerd met de nationale bijlage.

snel inzicht in regels, normen en hun samenhang

Met BRISwarenhuis heb je de zekerheid dat je in elke situatie de juiste documenten vindt. In deze online bibliotheek zitten zo’n 150 wetten, meer dan 200 NEN normen en Europese normen, publicaties van o.a. ISSO, CUR, Brandweer Nederland, Bouwen met staal, Rijksoverheid, Stabu en het CCV. Maar ook jurisprudentie, overzichten van Kwaliteitsverklaringen en beoordelingsrichtlijnen.

De bouwbibliotheek BRISwarenhuis is een product van BRIS (BouwRegelgeving InformatieSystemen), marktleider van software en tools die de bouwregelgeving toegankelijk maken en bouwkwaliteit borgen.

Dagelijks maken zo’n 900 bouwbedrijven, advies- en ingenieursbureaus, architecten en overheden gebruik van BRISwarenhuis, met in totaal 30.000 actieve gebruikersprofielen! 

BRISwarenhuis

BRISwarenhuis

  • Bouwbesluitartikelen en aangestuurde NEN-normen in één omgeving
  • Altijd actueel door automatische updates
  • Samenhang tussen documenten, dus tijd besparen
  • Raadplegen oudere versies mogelijk
  • Toegang vanaf iedere werkplek met internettoegang
  • Geen eigen updates of installatie nodig
  • Onbeperkt gelijktijdig gebruik

altijd de juiste norm voor jouw vakgebied

Gebruik je regelmatig meer normen dan alleen de NEN-EN 1993-1-10? Bij BRISwarenhuis schaf je die in een pakket aan. Wij hebben de NEN-normen gebundeld dus je beschikt altijd over de juiste NEN-normen voor jouw vakgebied. Wij leveren geen losse publicaties.

BRISwarenhuis bevat modules voor de grote professionele gebruiker die compleet wil zijn en startpakketten voor de kleine professionele gebruiker. Voordeel van ons modulesysteem is dat je geen documenten aanschaft die je niet gebruikt.

Heb jij alleen de NEN-EN 1993-1-10 Staal - Materiaaltaaiheid nodig? Je bestelt hem op de website van NEN.

"BRISwarenhuis is altijd up-to-date, ik vind op één plek alle relevante regelgeving, normen en publicaties. Dit geeft me de zekerheid van actuele informatie."
Adriaan de Jong, Nieman raadgevende ingenieurs

wil je snel toegang tot Nen-normen?

Dan is BRISwarenhuis een slimme keuze. Want het is de enige bouwbibliotheek die verzamelt én verbindt!

Wil je snel en makkelijk werken met alle NEN-normen die je nodig hebt? Plan dan direct een gesprek in onze agenda in. We vertellen je graag alles over BRISwarenhuis!

Vraag een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie over BRISwarenhuis